Media Site lanceert nieuwe functie: Afbeeldingsconversie naar .SVG!

Vanaf vandaag biedt Media Site een nieuwe dienst: Afbeeldingsconversie naar .SVG

Het is een grote dag voor Media Site en al onze gewaardeerde gebruikers! We zijn verheugd om aan te kondigen dat vanaf vandaag onze platform een nieuwe dienst lanceert: het converteren van afbeeldingen naar .SVG vector bestanden. En het beste van alles? Dit alles voor een betaalbaar tarief van slechts €9,95 (excl. btw).

De mogelijkheid om afbeeldingen naar .SVG te converteren opent een wereld van mogelijkheden voor onze gebruikers. .SVG-bestanden zijn ideaal voor verschillende toepassingen, waaronder websites, mobiele apps, drukwerk en meer. Met behoud van schaalbaarheid en kwaliteit bieden .SVG-bestanden een veelzijdige oplossing voor grafisch ontwerpbehoeften.

Maak kennis met Logovector.nl

Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben! Binnenkort zullen we ook de lancering van Logovector.nl aankondigen, een gespecialiseerde website waar u terecht kunt voor het converteren van uw afbeeldingen naar vectorbestanden. Of u nu een bedrijfslogo wilt upgraden, grafische elementen voorbereidt voor drukwerk of uw website optimaliseert, Logovector.nl zal de ultieme bestemming zijn voor hoogwaardige vectorconversie.

Op Logovector.nl kunt u rekenen op gebruiksvriendelijke tools en een naadloze conversie-ervaring. Bovendien streven we ernaar om onze service betaalbaar en toegankelijk te houden, zodat u snel en gemakkelijk hoogwaardige vectorbestanden kunt verkrijgen zonder de bank te breken.

We zijn enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen en kijken ernaar uit om onze gebruikers te voorzien van nog meer mogelijkheden en gemak. Blijf op de hoogte voor meer updates en nieuws over onze groeiende suite van diensten en functies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *